неділя, 21 листопада 2021 р.

День Гідності та Свободи - 21

 21 листопада – День Гідності та Свободи.

Свято встановлене в честь подій Помаранчевої революції та Євромайдану . Гідність, свобода, незалежність, суверенність, демократія, патріотизм, мужність, героїзм – усі ці поняття стали особливо близькі кожному українцю. І саме в цей день вважається за обов’язок і честь вшанувати пам'ять учасників Майдану - Героїв Небесної сотні. Учасники гуртка "Патріот" записали відеопривітання з цим патріотичним святом, яке носить присмак боротьби, крові та смерті.
У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели росіянам і білорусам, полякам і литовцям, німцям і шведам, англійцям і американцям… те, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!
Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках краян, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну! Слава Україні!