субота, 25 лютого 2023 р.

365 днів нескореності або річниця вторгнення Росії в Україну

 365 днів незламності. 24 лютого 2022 року назавжди розділило наше життя на до та після. О п'ятій ранку російські війська здійснили масовану атаку по всій території України та почали повномасштабний наступ. Армія РФ надає підступних ударів по цивільних об'єктах, медзакладах, школах, знищує вщент українські міста, обстрілює ''зелені'' евакуаційні коридори. Розраховуючи на швидку перемогу, війська загарбників наштовхнулися на потужній супротив українців, які завзято боронять свою землю, волю та незалежність попри те, що звичайне життя руйнується на очах. Сьогодні українці згуртовані як ніколи - голіруч зупиняють танки, виходять на мітинги в окупованих містах, стають волонтерами і одночасно - надійним щитом для наших військових. Наші лікарі оперують під обстрілами, вчителі проводять уроки у бомбосховищах, рятувальники першими ліквідують наслідки ракетних атак, енергетики, попри все, відновлюють світло у наших домівках. А ще комунальники, пекарі, водії .....

 ЦЕ МИ, УКРАЇНЦІ! Ті хто 24 лютого об'єдналися і показали світові - ми українці - потужня та смілива, відчайдушна та горда нація! Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці - це більше ніж Герої. Найхоробріші, найвідданіші своїй країні. Наша держава сьогодні об'єднує увесь цивілізований світ. Ми дізналися, що таке справжні друзі та союзники, знаємо що таке підтримка та допомога.

 Кольори українського стягу знає увесь світ. Ми обов'язково переможемо! 

До річниці війни члени самоврядування приготували відео звіт про добрі справи, які творили протягом року. Старшокласники за зразком створили Абетку війни, в якій дібрали слова, що стали в обіході кожного українця.

Учні школи взяли участь у конкурсі малюнків "Вірю в Перемогу". Найкращі малюнки відзначені грамотами. Перемога належить учениці 2 класу-Тімоніній А., 5 класу- Василенко А., та учню 11 класу- Манойло І. 

Першокласники взяли участь у флешмобі "Ми- НЕЗЛАМНІ", а третьокласники провели  класну годину "Рік Незламності". Годину спілкування "365 днів незламності" провели учні 10 класу з Глушак Н.І. У 2 класІ пройшла  Хвилинка спогадів "Наш вклад у спільну перемогу".