понеділок, 21 листопада 2022 р.

Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

 З метою привернення уваги до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання з 14 по 20 листопада 2022 року в нашій школі проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. 

         В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди:

Паламарчук Т.М. провела з учнями 1 класу навчальну гру з вивченням сигналів світлофора "Подорож до країни правил дорожнього руху", Гребенюк С.В. підготувала  Гру з правил дорожнього руху у 2 класі, Блажко В.В. з учнями 3 класу провела урок "Безпечна дорога додому". Переглянули відео "Правила дорожнього руху і дорожні знаки", а також провели онлайн- вікторину "Ми знаємо правила дорожнього руху"  , Суслінець С.В. проведела  з учнями 4 класу бесіду і переглянули відеоролик " Дітям про безпеку на дорозі. Вихователь дошкільної групи Маліборська Т. І. підготувала для вихованців  відеоурок "Безпека на дорозі". 

Педагог- організатор Маротчак Л. В.провела онлайн-вікторину для учнів 5-7 класів 

"Правила дорожнього руху".


Переможцями стали Василенко А.- 5 клас, Саліонова А. - 7 клас. Вони нагороджені грамотами. Учасники отримали подяки за участь. Фоос О.С. з учнями 6 класу провела виховну годину "Дотримуйся правил дорожнього руху". Глушак Н.І. з учнями 10 класу провела виховну годину "Безпека на дорозі - безпека життя", інтерактивну вікторину для учнів 8,9 класів "Знання на дорозі - безпека підростаючого покоління" підготувала презентацію для 5, 6 класів " Безпека на дорогах". Білик С.В. з учнями 11 класу провела виховну годину " Безпека на дорозі-безпека життю", на якій використала матеріали єдиного національного уроку "Ми- учасники дорожнього руху".