понеділок, 17 жовтня 2022 р.

День захисників та захисниць України




 14 жовтня українці відзначають чотири свята в одному, а саме: День козацтва, Покрова Пресвятої Богородиці, створення Української повстанської армії (УПА) та славний День захисників і захисниць України. Це завжди особливе свято, а сьогодні – і поготів. Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину захищати рідну землю. У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників і захисниць нашої Батьківщини. Сьогодні нам випала нагода в черговий раз згадати подвиги загиблих Героїв усіх часів і поколінь. Пам’ять про них буде жити в наших серцях. З почуттям великої вдячності ми віддаємо почесті тим воїнам, які зустрічають День захисника на полі бою. Нехай цей день буде наповнений бойовими успіхами і радісними моментами та наближає нас до Святої Перемоги.

Ми живемо в дуже складний і непростий час: просто зараз на наших очах твориться історія. І поряд з нами живуть герої, які захищають нас і тримають на своїх плечах свободу і незалежність України.

У школі пройшли заходи дистанційно. Вчителі провели виховні години.

5 клас- "За честь, за славу, за народ: від козацтва до ЗСУ"

6 клас "Козацькі символи".

8 кл "Козацькому роду нема переводу"

10клас"Сила нескорених"

11 клас- "Ми роду козацького діти"

Учнівське самоврядування влаштувало флешмоб "Укрий, Покровонько, захисниць головоньку..." Участь взяли учні від першого до одинадцятого класу.

Флешмоб" Укрий, Покровонько, захисниць головоньку..."


Учнів початкових класів залучили до фотовиставки "Марш веселих козаків". Вітальні листівки та малюнки з побажаннями учні писали та власноруч дарували воїнам.

Звертаємось ми з хвилюванням до Бога, щоб ви всі живі повернулись до нас!