четвер, 1 вересня 2022 р.

Перше вересня- День знань

 💛💙1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот. Всі заходи і навчання батьки переважно вибрали дистанційно. Школярі мали змогу тільки через монітор спілкуватися з вчителями.

Вітаємо всіх охочих вчитися, мріяти і досягати, сміливо крокувати країною Знань! Креативних, допитливих, творчих, веселих, оптимістичних чекає Тернуватський ОЗЗСДО. Ми по різні боки монітору, але ми разом. Пам'ятайте, що школа залишається храмом науки, а ви її активні учасники. Будьте уважними, сміливими, чуйними один до одного і до вчителя! Віримо у наших захисників і будемо знаннями наближати перемогу. З Днем знань! В добру путь!

Учнівське самоврядування разом з випускниками та першокласниками підготували онлайн лінійку. 💛







💙 Класні керівники радо вітали учнів на Першому онлайн - уроці з теми: «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!» Класні керівники з учнями підготували відео привітання і виставили в соцмережі Фейсбук. За традицією, дали перший  дзвінок першокласники.

О 9 годині відбувся Всеукраїнський онлайн урок з міністром освіти Шкарлетом, дружиною президента Оленою Зеленською, Тіною Кароль, Євгеном Клопотенком.

Дистанційна лінійка