субота, 19 грудня 2020 р.

Місячник безпеки життєдіяльності

 З 15 листопада по 15 грудня у КЗ " Тернуватський ОЗЗСДО" пройшов Місячник безпеки життєдіяльності. Упродовж Місячника відбулися викладки літератури з шкільній бібліотеки: «Шкідливі звички. До чого це веде?»,  «Вогонь ‒ друг чи ворог?». Оновили куточки безпеки у класних  кімнатах початкової ланки та дошкільної групи. Під час класних годин учні переглядали навчальні відеофільми "Бережись вогню" - 6 клас. На уроках з основ безпеки переглядали  презентації "Цінуй і бережи життя"- 5-7 клас

Малюки  дошкільної групи вразили своїми малюнками та поробками. Членами прес-центру шкільного самоврядування створено плакат і малюнки на тему протипожежної безпеки.

Виховні години проводилися за такими темами: "Причини виникнення пожеж, їх наслідки" - 8 клас, "Вогонь ворог - вогонь друг" - 9 клас.

Учні 7 класу приготували виступ агітбригади "Рятівник", в якій закликали обережно поводитись із сірниками та нагадали правила безпечної поведінки з вогнем.
Вчителька першого класу підібрала і вивчила з учнями фізхвилинки на тему безпечної життєдіяльності: - "Пожежник".
А за допомогою кубиків LEGO грали в гру "Так чи ні" на пожежну тематику. Третьокласники у дидактичній грі "Алло, пожежники" вчилися попереджати службу 101 про пожежу та повторили правила поведінки на льоду. Вихователі ГПД переглядали і обговорювали з учнями 1-2 класу мультфільм "Мудрі казки тітоньки Сови" (серія "Приборкувач вогню") та повторили правила поведінки на новорічних святах.