четвер, 8 жовтня 2020 р.

ВІТАЄМО!

 


На початку жовтня, коли осінь щедро дарує тепло та погожу днину, свій прекрасний ювілей відзначає Орловський Валентин Володимирович - директор комунального закладу «Тернуватський опорний заклад загальної середньої та дошкільної освіти».

42 роки віддано Тернуватській школі. А почалося все з того, коли молодим і завзятим Валентин Володимирович прийшов до Тернуватської СШ вчителем ПВП. Було велике бажання працювати, тому дослухався до порад досвідчених педагогів, адже ще зовсім недавно залишив стіни рідної школи її випускником.

Для Валентина Володимировича школа – це його життя, яке він присвятив нелегкій освітянській справі.

Вже 33 роки працює на посаді директора школи. І це не випадково, адже він у селищі шанована людина, неодноразово обирався депутатом селищної ради. Повагою та авторитетом користується  серед громадськості.

Обіймаючи посаду директора навчального закладу, згуртував навколо себе колектив однодумців, по-справжньому діловий та відповідальний. Завжди прагне і постійно працює над тим, щоб школа, очолювана ним, була серед кращих у районі. Випускники  школи закінчують вищі навчальні заклади, здобувають робочі спеціальності, досягають успіхів у житті. І все завдяки тому, що небайдужість у роботі, відповідальність, грамотність – це ті найголовніші критерії, якими керується в роботі директор школи. Тому й відзначають щороку школу на різних рівнях освітянської діяльності.

У день ювілею хочеться сказати Валентину Володимировичу, що літа обходять його, адже спілкуючись з дітьми відчуває їх тепло, щирість, доброту і віддає учням та очолюваному педагогічному колективу протягом багатьох років частинку своєї душі і серця. Турботливий керівник, хороший порадник, досвідчений вчитель – таким є він у роботі.

Бажаємо Вам, шановний Валентине Володимировичу, міцного здоров’я і благополуччя, щоденного потоку неймовірних сил, великого терпіння, адже воно так необхідне в учительській роботі, чудових ідей, а школа на чолі з Вами нехай кожного 1 вересня широко відкриває двері для дітвори та приймає галасливих першокласників, а навесні відпускає у доросле життя цілеспрямованих та освічених випускників. Залишайтеся нашим керманичем і просто хорошою людиною, що відкрита для кожного з нас. Натхнення Вам, творчих успіхів у вихованні та навчанні підростаючого покоління. Нехай збувається все заплановане, а ми завжди будемо Вам надійною підтримкою у реалізації творчих планів.